Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر رئوف روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ارزیابی صدای مراکز  براساس آیین نامه رتبه بندی صدای استان‌ها در ۱۴ شاخص اصلی و همچنین راهبری میزان مخاطب مورد ارزیابی قرار می گیرد.

وی افزود: براساس آخرین نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، رادیو دنا با  رضایتمندی ۹۶.۵ درصد یکی از رادیوهای پرشنونده در سطح کشور محسوب می‌شود که این افتخار برای استان، با تلاش همگانی مجموعه همکاران ما در حوزه صدا، برنامه ریزی، تغییر در فرم، ساختار و محتوای برنامه میسر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با بازنگری که در کنداکتور رادیو دنا صورت گرفت، همه مخاطبان در گروه‌های سنی مختلف را پوشش می‌دهد، و برخی از برنامه‌ها که مخاطب انتظار داشت افزایش پیدا کرد و در جدول پخش رادیو قرار گرفت که پیگیری مطالبات مردمی با هدف تحقق عدالت گستری از مهمترین برنامه‌های رادیو دنا در سال ۱۴۰۰ بود.
 رئوف عنوان کرد:تولید مستند رادیویی فاخر سه قسمتی "جمهور"با موضوع انتخابات ریاست جمهوری، برنامه "شما بپرسید" با موضوع کرونا و رتبه برتر گزارشگر برتر مراکز در برنامه "آیش" را از دیگر اقدامات صدای استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۰ بوده است.

وی ابراز داشت: تعدادی مستند مسابقه، میزگرد و برنامه‌های ترکیبی با ساختار جدید در کنداکتور پخش قرار گرفته و به زودی بر روی آنتن دنا می‌رود.
 ارزیابی شبکه‌های استانی براساس ۱۴ شاخص میانگین امتیاز ارزیابی برنامه‌ها در ستاد، کمیت و کیفیت برگزاری جلسات ارزیابی مرکز و انطباق با آئین نامه، تعداد برنامه‌های موفق ارزیابی شده در ستاد، تعداد عوامل موفق برنامه ساز در ارزیابی‌های ستاد، ارزش گذاری برنامه‌های مراکز براساس منشور پنج ساله، ویژگی‌ها و کیفیت چینش کنداکتور پخش شبکه و تعامل با واحد طرح و برنامه، انطباق برنامه ریزی سالانه با عملکرد شبکه در حوزه (طبقه، اهداف، موضوعات و مخاطب)، کمیت و کیفیت برگزاری جلسات طرح و برنامه مراکز و انطباق با آئین نامه، تولید سفارشی و پیشنهادی، حضور در جشنواره و میزبانی جشنواره، اجرای مشترک با شبکه‌های سراسری و استانی، پیوست فضای مجازی برنامه‌های برند، رادیو نما و شاخص راهبری میزان شنونده انجام می‌شود.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد رادیو یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد رادیو یاسوج کهگیلویه و بویراحمد رادیو یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی مرادی صبح چهارشنبه در جلسه قرارگاه رسانه‌ای استان با موضوع روز دختر اظهار کرد: باتوجه به فرا رسیدن دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) با هدف بزرگداشت این دهه و تقویت فرهنگ رضوی و آشنایی جامعه با جایگاه دختران و بانیان ایران اسلامی این جلسه با هدف هم‌افزایی و راهکارهای عملیاتی در محورهای محتوایی و پیشنهاداتی برای تولید محتوا تشکیل شده است.

وی بیان کرد: تبیین جایگاه حضرت معصومه (س) به عنوان الگویی بی‌بدیل در بحث ولایتمداری، کمال، معرفت، علم و عبودیت برای دختران به عنوان مادران آینده پراهمیت است و مهمتر از آن پرداختن به موضوع حجاب و عفاف و الگوسازی دختر مسلمان کرد با توجه به پیشینه قوم کرد یک ضرورت است که باید به آن پرداخته شود.

مدیرکل صدا و سیمای کردستان اذعان کرد: در تحقق تمدن اسلامی با رویکرد امیدآفرینی، بصیرت افزایی، نشاط بخشی، الگوآفرینی و تبیین جایگاه مسلمان کرد در دفاع از عزت ملی و مقاومت هوشمندانه مقابله اغواگری و تبلیغات دشمنان با تاکید بر کرامت دختر ایرانی در سایه حجاب و عفاف باید مورد توجه باشد.

مرادی اذعان کرد: حضور پرنشاط و پرقدرت دختران در فعالیت‌های علمی، سیاسی، ورزشی با رویکرد استانی با تاکید بر هویت ملی می‌تواند در بحث کرامت دختران اثرگذار باشد.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه رسانه خاطر نشان کرد: درنظام حکمرانی دنیا تعاریف جدیدی ارائه شده و رسانه‌ها در دنیا بعنوان قدرت چهارم معرفی شده‌اند که در جهت دهی مناسبات سیاسی اجتماعی و فرهنگی اثرگذارند و اهمیت رسانه امروز برکسی پوشیده نیست.

مدیرکل صدا و سیمای کردستان از تعریف ۱۵۰ ساعت برنامه ویژه روز دختر در استان خبر داد و گفت: سیمای مرکز کردستان برای ایجاد نشاط و امید در مردم جامعه، ارتقای حس ارزشمندی، تکریم دختر در خانواده و انعکاس نگرش صمیمت حاکمیت به دختران در برنامه‌های روز دختر برنامه‌ریزی کرده است.

مرادی خواستار جریان سازی رسانه‌ای پربار و قوی در راستای حضور دختران در همایش روز دختر شد و گفت: این مهم به تکریم بیشتر دختران و خانواده‌ها منجر می‌شود.

وی اذعان کرد: جایگاه و نقش دختران فلسطینی و غزه باید در برنامه‌های روز دختر مورد توجه باشد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان همچنین از آغاز تولید سریال «ماه شرف خانم» در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای خبر داد و گفت: این سریال می‌تواند در بحث خودآگاهی قوم اثرگذار باشد.

مرادی اذعان کرد: سریال یاد شده به معرفی مستوره اردلان می‌پردازد و کار تولید آن را امیدواریم بزودی آغاز کنیم.

کد خبر 6094036

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • دومین دور مناظرات شنبه ۱۵ اردیبهشت روی آنتن شبکه خاوران
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۷۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • درگذشت صدای جوان رادیو
  • خداحافظی با مرد خوش صدای رادیو/ مسعود اسکویی درگذشت