Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد مزدآبادی کارگردان و فیلمنامه نویس که در کارنامه هنری اش آثار ارزشمندی چون «سرود خاک» ، «آدمخوار» ، «چهار چرخ» ، «دنگ و فنگ روزگار» و.... دیده می شود با خبرنگار برنا در خصوص زمان نامناسب سریال ها و تداخل آن ها با دیگر آثار تلویزیون گفت و گو کرد که در ادامه از نظر می گذرانید.

در سال های اخیر سریال های متعددی تولید شده اند که گاها به دلیل تغییرات کنداکتور  زمان پخش آنها یا با تاخیر همراه شده یا به دلیل جا به جایی برنامه ها به دلایل مختلف تماشاگر روی آنتن آنها را گم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی نیز شاهد این بوده ایم که پخش یک سریال محبوب به دلیل تداخل با یک مسابقه ورزشی  با تاخیر روی آنتن رفته یا حتی  در آن روز به پخش نرسیده است و مخاطبان به این دلیل قید تماشای آن اثر را زده اند.

 با این وصف باید گفت زمان پخش سریال ها در دیده شدن تاثیر زیادی دارد و ضمن اینکه  تولیدات   مناسبت های مختلف مثل ماه رمضان، عید نوروز، هفته دفاع مقدس و... در پیگیری  آثار تاثیرگذار هستند اما  در برخی مواقع باز هم به دلیل این ناهماهنگی ها در زمان پخش در برخی شبکه ها  شاهد نمونه هایی بوده ایم که به نوعی قربانی این وضعیت شده اند.

به همین بهانه با  تهیه کنندگان و کارگردانان سینما و تلویزیون گفت و گو کرده ایم که در ذیل از نظر می گذرانید.

جواد مزدآبادی کارگردان  و فیلمنامه نویس در پاسخ به این سوال خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا که چرا سریال های پر مخاطب با نبود زمان مناسب و تداخل با برخی برنامه های تلویزیونی دیگر از بین می روند اظهار کرد: این مسئله در کنداکتور شبکه است و متاسفانه گریزی از آن نیست. مسلما مسئولین شبکه ها بر این موضوع و تداخل بین برنامه ها و سریال ها واقف هستند اما این امکان برای آن ها میسر نیست به این دلیل که اگر دست در این موضوعات ببرند مشکل به وجود می آید و همه چیز به هم می ریزد چراکه اگر زمان پخش یک سریال با فوتبال یا برنامه ورزشی یکی شود علاقه مندان به آن ورزش و فوتبال بیشتر است و آن ها نیز ترجیح می دهند تا طبق علاقه مخاطبان جلو روند.

او در ادامه افزود: البته حدود چندسالی می شد که سریال ها در رسانه ملی سر وقت و به موقع پخش می شدند به طوری که با ثانیه شمار زمان می گرفتند و درست در موقعی که سریال قبل به پایان می رسید بعد از آن سریال بعد روی آنتن می رفت.

مزدآبادی در این خصوص که مناسبت هایی چون: ماه رمضان، عید نوروز، هفته دفاع مقدس و.... چقدر می توانند در دیده شدن سریال های تلویزیونی موثر و تاثیرگذار باشند تصریح کرد: به هرحال  سریال های مناسبتی که اعم از ماه مبارک رمضان،  عید نوروز و.... می شود در بین مردم خیلی سال می شود که جا افتاده است و جزو کنداکتور های خوب شبکه است و تمام تهیه کنندگان در تلاش هستند تا سریال هایشان را به نوعی بسازند تا در یکی از مناسبت ها پخش شود و علاوه بر آن نیز مخاطبان از قبل منتظر چنین آثاری هستند تا در وقت خودش پای این نوع آثار که متناسب با فضای همان ماه است بنشینند.

این کارگردان ادامه داد:آثار مناسبتی درصد بیننده بالاتری دارد و تاثیرگذاری تمام عوامل و بازیگران در آن زمان مشخص دیده می شود و چون برا ی  مردم عادت شده است تا د رآن زمان خاص سریال ها را ببینند چنین موضوعی به دیده شدن هرچه بیشتر آن ها کمک می کند.

جواد مزدآبادی در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا شبکه های تلویزیونی 1،2،3 الی آخر چقدر تاثیرگذار هستند خاطرنشان کرد: شبکه ها زیر نظر معاونت سیما با همدیگر در تعامل هستند یعنی کنداکتور ها به گونه ای بسته می شوند که تمامی شبکه ها زیاد با همدیگر تداخل نداشته باشد و دیده شوند اما اصولا مردم عادت دارند تا یک سری شبکه ها چون شبکه 3 و 1 را بیشتر می بینند و به همین دلیل آن شبکه ها درصد بیننده بیشتری دارد و تلاش بیشتری هم برای آن انجام می شود .

در قدیم بین پخش سریال ها رقابت بود که چنین چیزی به شدت ضرر می زد اما امروزه تعامل بین آن ها جریان دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دفاع مقدس سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر برنا برنامه های تلویزیونی رسانه ملی عید نوروز شبکه های تلویزیونی رقابت تقویم سینما و تلویزیون شبکه های تلویزیونی عید نوروز فوتبال سریال کنداکتور جواد مزدآبادی سریال ها زمان پخش شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟

مسعود کریمی خضرا مدیر گروه طنز سیمافیلم درباره سریال های جدید این گروه در تلویزیون به خبرنگار مهر بیان کرد: سریالی داریم که این روزها در حال نگارش است؛ یک درام ورزشی با مایه های طنز که به ورزش هندبال پرداخته و برادران هاشمی این سریال را به صورت مشترک می نویسند.

وی اضافه کرد: هادی عامل هاشمی، هدایت عامل هاشمی و علی عامل هاشمی نویسنده کار هستند که در آن به ایفای نقش هم می پردازند. هنوز درباره ترکیب تیم تولید و کارگردان صحبتی نشده است و جلوتر که برویم درباره آن تصمیم گیری می کنیم.

کریمی خضرا با اشاره به تولید یک سریال نوستالژیک تصریح کرد: سریالی هم داریم که برگرفته از یکی از آثار موفق دهه ۷۰ تلویزیون است. فضای این سریال در دهه ۶۰ می گذرد و قصه این سریال هم در دهه ۶۰ نوشته شده است و به دوران قبل از جنگ، آغاز و پایان جنگ می پردازد. نویسنده این مجموعه مصطفی زندی است و سوژه جذابی دارد که جزییات آن را بعداً بیشتر توضیح می دهیم.

وی درباره سریال «بدل» نیز بیان کرد: به زودی سریال «بدل» به آنتن می رسد که این مجموعه هم سوژه خوبی دارد. علی مسعودی کارگردان این سریال هم به تجربه ثابت کرده است که نزد مردم محبوبیت دارد.

مدیرگروه طنز سیمافیلم درباره اینکه چرا کمدی ها کمتر به آنتن می رسند، بیان کرد: حجم کمدی هایی که به آنتن تلویزیون می رسد تابعی از تایید اداره کل فیلمنامه سازمان است و سیمافیلم فقط ارگان تولید این فیلمنامه ها است. البته سریال هایی هم داریم که با مجوز خود رییس سازمان صداوسیما جلو می رود. هدایت و نظارت این آثار هم با اداره کل فیلمنامه است.

وی اضافه کرد: برای حجم آثار مرتبط با کمدی باید تایید اداره کل فیلمنامه را در نظر گرفت که البته شانه به شانه سیمافیلم فعالیت دارند؛ این اداره کل از حیث متن و سیمافیلم از حیث تولید.

کریمی خضرا در پایان با مثالی درباره آثاری که با مجوز رییس سازمان صداوسیما ساخته می شود، بیان کرد: فصل پیشین «نون.خ» در حال ساخت بود که رییس صداوسیما به پشت صحنه سریال رفت و همان جا اعلام کرد که باید فصل بعدی هم به تولید برسد و این فصل ساخته شد و ما درباره این آثار می گوییم که با مجوز خود رییس سازمان پیش می رود. حالا شاید اینها کمی خارج از عرف اداری باشد اما در نهایت زیر نظر اداره کل فیلمنامه نویسی و سیمافیلم پیش می رود.

کد خبر 6093417 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • زمان پخش سریال «سلمان فارسی» مشخص شد
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • «قصه های مجید» و «معصومیت از دست رفته»؛ تدارک تلویزیون برای آخر هفته
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش